Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tålamod




kan jag tåla mod
eller vill jag bli
vid det gamla




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 416 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-30 22:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, se det är det bara du som kan svara på.
Underbar mycket klurig text som det tog ett par, tre, fyra gånger att läsa innan jag såg vad du menade.

2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel