Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två människor

två människor
en man
en kvinna
går hand i hand
uppfyllda av varandra
uppfyllda av tanken
att de är de två sista människorna kvar på jorden

två människor
ett par
fastkejdjade i varandra
delar ett heligt band
ett löfte
med korsade fingrar bakom ryggen

två människor
en man
en kvinna
som lever i en lögn




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-08 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson