Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnskriften

det står skrivet i stjärnorna

vägen som såg rak
och stabil
ut
har gått sönder
trasat ihop
gjort det omöjligt att fortsätta framåt

fly

från mardrömmen
alla minnen
tvingas
vända om

kämpa
mot spöken som ingen annan ser
motstå
röster som ingen annan hör
sakta förintas
slåss för att inte förgöras

det kan inte vara det här som står skrivet i stjärnorna

jag kan inte förstå
vad är det för mening




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 260 gånger
Publicerad 2011-02-27 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson