Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tyst vän

den står där
orörlig
stadig att luta sig mot
hänga upp tankar och känslor på
utåtagerande frustrationer
lyckliga stunder

par
genom åren som gått förbi
sprungit
bråkat
skrattat
och gråtit
av lycka
som gråtit
av sorg
över någon
eller någonting

den står där
år efter år
beredd att lyssna
beredd att finnas
kanske inte helt förstå
inte ha alla svar
inte kunna göra någonting
den bara står där

någonting stadigt att luta sig mot




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 600 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-05 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson