Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem var hon...vem är hon?

jag kände en gång en flicka
som alltid försökte vara som alla andra
som försökte passa in
men som alltid kände sig annorlunda
utanför

jag kände en gång en flicka
som drömde sig bort så fort hon fick chansen
som aldrig riktigt vågade berätta vad hon funderade på
som bar på en stor hemlighet
hon inte kunde avslöja

jag kände en gång en flicka
som slog på sig själv
som målade med hjälp av hårnålar
som inte såg hur mycket hon sårade andra
genom att skada sig själv

jag kände en gång en flicka
som inte längre finns

jag känner en flicka som inte vet vem hon är längre




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-13 16:52



Bookmark and Share


  cilax VIP
Stark text.
Jag känner också den flickan
Hon börjar känna sig själv
Det gör ont men det skänker livslust
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson