Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viska

träden viskar till varandra
snart vet alla i skogen om din hemlighet
allting som du försökt kämpa mot
allting som du försökt glömma bort
ignorera
kommer tillbaka
kampen som aldrig tar slut
det goda som ska segra äver det onda
alla lögner som blir till sanningar
själv uppfylld profesia
allting som inte får hända
händer
det som ska tigas ihjäl
sägs

hemligheter avslöjas
när träden viskar till varandra
kvar står den nakna människan
bland alla självbetrodda lögner




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-17 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson