Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Yamis journal (125-127 tRidisambRi)




125 tRidisambRi

Hon föreställer sig att du ser ut som du skriver. Du skriver inte hur du ser ut, Yami, men allt du skriver ser mystiskt och färgrikt ut. Det måste vara ungefär så som fantasi ser ut, och du föreställer dig henne så.


126 tRidisambRi

Om du hade varit kvinna skulle du ha varit lesbisk. Det beror på att du gillar bara kvinnor. Samtidigt är du nästan, Yami, som en kvinna själv. Om du kunde förvandla dig till en kvinna så skulle du nog helst av alla ligga med dig själv. Du trivs djupt inne i ditt eget sällskap, och saknar bara en kvinna. Men i din fantasi finns fler och skönare kvinnor än du någonsin hinner med.


127 tRidisambRi

Kanske är du trots allt, Yami, manligare än du har förstått. Ditt kontrollbehov, hur sublimerat det än är, finner man sällan hos kvinnor. Eller så är det just det du hittar - när du förväntar dig att hon ska lura med dig ut på taket, titta men inte röra, och sedan ger dig i uppdrag att bestämma i vilken ordning stegen skall ske.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-09 03:35



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Den här Yamijournalen grep tag i mig särskilt. Jag kan inte säga direkt varför. Så fantasifullt skrivet. Kanske vilar ett vemod bakom. Kanske identifierar jag mig mycket med Yami. Jag vet inte. Den är bra.

"när du förväntar dig att hon ska lura med dig ut på taket, titta men inte röra, och sedan ger dig i uppdrag att bestämma i vilken ordning stegen skall ske."
2009-10-10

  Catharina Edin VIP
Kvinnan, Yami, har nog större kontrollbehov än en man kan förstå! Hon kanske döljer det väl?
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP