Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

När du reste utomlands
så gick jag ut en natt.

Så kom jag fram till en skog
jag vilse men inuti mig så

var jag inte ensam du var med mig..




Fri vers av sesi
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi