Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lova inte

lova inget när du inte kan göra det
senare när man vill hellst att personen
ska göra det..




Fri vers av sesi
Läst 374 gånger
Publicerad 2009-11-30 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi