Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte deräkt sann


glömer inte dina ögon

glömer inte dina vackra ögon som
brukade titta på mig och jag på dom kunde inte av stå från
men du stanna inte länge.
ditt sötta smajl fick mig och skrata..
dina vackra gröna ögon
gjorde mig blygg...




Fri vers av sesi
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-07 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi