Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte deräkt sann


du lämna mig...

du lämna mig
men tog inte
mitt hjärta
och nej du krosa inte mig...
och tro inte att vad än du gör så
kan du inte göra
mig svartsjuk.
men jag gilla dig.




Fri vers av sesi
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-02 15:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att vara en känsla blott
inför den nästa som visar upp en kakafoni
i explosiva känslor

när den inre harmonin
-eller likgiltigheten
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi