Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ber dig

jag ber dig gå bort från mig
lämna mig gå inte
efter mig när du ser mig.
det ända saken som jag vill värkligen att
du ska göra det är att
lämna mig då kanske jag mår bättre..




Fri vers av sesi
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi