Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En riktig vän

En riktig vän är någon som bryr sig om och aldrig sviker.
En riktig vän är någon som man kan skratta och vara tyst tillsammans med.
En riktig vän någon man kan lita på.
En riktig vän är någon som lyssnar och tröstar.
En riktig vän är någon som tycker om mig väldigt mycket och jag den.
riktig vän är någon som alltid kommer i mitt hjärta en sån riktig vän har jag




Fri vers av sesi
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-04 23:20



Bookmark and Share


  Aciom
Synd att alla inte håller måttet
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi