Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#




Arbetarhänder

 

dina händer kan forma min grund

hållfast och stark med tillitens trygga sten

du kan kupa dem kring mitt trötta ansikte

smeka min hud med heta rörelser

men att mjukt lägga min hand i din på stan

är ändå det finaste

 

 

 Epione-09

 

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-12 14:52



Bookmark and Share


  ULJO
Finstämt och vackert om vardagskärlek
2009-11-16

  Miss Mod
När enkelheten är som vackrast.
2009-11-12

  erkki
Va rart!!!! Du skriver bättre och bättre! Grattis!
2009-11-12

  Ronny Berk
finstämt och vackert om vänskaplig tillit och smeksam huds längtan
2009-11-12

    ej medlem längre
Du skriver så fint om vardagskärleken. En grov valkig hand om en fin mjuk kvinnlig hand. En härlig bild som säger allt. men varför inte följa med till Claes Olsson i stället för til ICA?
2009-11-12

  ~Leonardo~
Helt ljuvligt...vist är det så.... det här vardagsnära är det starka kittet du talar om.
2009-11-12

  lycksele
Ica eller Coop, en älskad hand är ändå alltid en hand.
2009-11-12

  Lili Samuelsson VIP
att handla på ica, handihand är finaste
mm, tycker om det här
vardagsfina
2009-11-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Epione!

En av de vackraste kärleksförklaringar jag läst! Hälsar Fredrik
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP