Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag blev farmor igår för första gången.


Nova-Li

När du föddes fann jag en ny kammare i mitt hjärta
därinne såg jag sommarblommor och mjukvarma pussar.

När du föddes såg jag en bild av en framtid med din lilla hand i min
och tårar av glädje denna dagen ger jag till dig att plaska i med tårna.

När du föddes Nova-Li såg jag ett fönster och genom det fönstret
såg jag röda gummistövlar och glass på rosig kind.

När du föddes hände något med mina inre rum
de växte och gav plats åt den kärlek jag vet att jag kan ge.



Epione-15




Fri vers (Fri form) av Epione VIP
Läst 672 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-02-08 18:32



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Underbart...precisriktigt så är det att bli mormor/farmor..jag blev det vid 48 års ålder..min bästa vän är mina barnbarn..<3
2016-09-10

  Miss Mod
Grattis till Nova-Li, att få en farmor som är du!
2015-03-25

  Ullagulla
ja tänk att dessa små liv har sån styrka att öppna upp nya rum i hjärtat man inte visste man hade...söt liten dikt...
2015-02-22

  erkki
Man blir liksom varm inombords när man läser detta underbara känslosvall! Man önskar de berörda all lycka.
2015-02-12

  Camillac
Härligt!!!
2015-02-12

  LindaBirgitta
Grattis!
Lyckan och glädjen känns i dina ord.
2015-02-10

  ~Leonardo~
Fin essens i denna speciella livsglädje,
en alldeles säregen känsla... man trodde inte fanns innan man fick uppleva den.
2015-02-09

  Lars Hedlin
Ömt och kärleksfullt!
2015-02-09

  walborg
Varmt och innerligt att läsa. Grattis!
2015-02-08

  Respons VIP
Grattis till en fin dikt och till din farmorslycka!
2015-02-08

    ej medlem längre
Härligt att bli farmor! Det visar din dikt med all önskvärd tydlighet. Den sprudlar!

2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP