Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind på utsidan

I mina ögon har du både lugg och kan sladda med bakhjulet
i mina ögon står du naken inför mig varje gång vi ses


Epione-14




Fri vers av Epione VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-11 22:42



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Att se allt innebär inga tveksamheter ty allt är blottlagt... avklädsamt skönt.
2014-11-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Få rader som uttrycker så starka känslor...gillar
2014-11-13

  Lars Hedlin
Stark i koncentrerad känsla!
2014-11-12

    ej medlem längre
Magiska ögon... att spegla sig i ... tydligen med makt att förvandla och bevara.
2014-11-12

  Quasimodo
Det nakna inför allt, vackert så!
2014-11-12

  erkki
Lycka i koncentrat! Här kan det svingas bägare med KAK:s emblem. Biltävlingsvinster från tidigt 70-tal.

Vad mer kan svingas?
Och betvingas:
Självklart vin(g)las
så det vinglas (inte gå rakt)
sedan fingras (lite varstans)
och sen tingas (hos g-smeden)
för att ringas (byta ringar)


2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP