Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Galleriet Rucklet ligger på andra sidan gatan där jag föddes, Lindholmen på Hisingen.


Ett levande Ruckel.

Jag har funnit en plats
ett sammanhang där jag ingår.
En plats där jag själsligt och intellektuellt kan växa
och vara den jag är ämnad att vara.
Mina rädslor lämnar jag utanför dess portar
och jag andas in min barndoms ö med glädje.

Jag har funnit en plats
ett sammanhang där jag kan ge näring åt andra.
En plats där jag kan vara i alla mina utgåvor
och odla nya vänskaper för framtiden.
Jag lämnar platsen bakom gardinen
och kliver ut på en scen av värme.



Epione-15




Fri vers av Epione VIP
Läst 712 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-06-13 21:38



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Låta möjligheten växa ...fram!

Otroligt bra skrivet/beskrivet!
2016-09-10

  Måna N. Berger
Så fint det låter, jag ser fram emot att också få vara där!
2015-07-19

  Grubbelmia
Fyndig text som berör! Älskar slutet "Jag lämnar platsen bakom gardinen och kliver ut på en scen av värme."
2015-07-01

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra!
2015-06-22

  Ullagulla
härligt att få komma till rätta och göra det man är ämnad att göra...ett leva fullt ut.....fint formulerat!
2015-06-16

  Maria T
Så skönt att finna sin rätta plats
2015-06-14

    ej medlem längre
Det andas frid och den var fint skriven av dig
2015-06-14

  Lili Samuelsson VIP
precispåpricken. det är en ny fin plats att få vara i.
2015-06-14

  Njord
Du är så fin och diktar så vackert om Rucklet.
TACK!!!!!xxxxx
2015-06-14

  Quasimodo
Ett härligt fint uttryck för möjligheterna vi är och har att växa i vårt varande och möjligheterna till skapande i livet!!
2015-06-14

  erkki
Du förmedlar en känsla av rötternas värde. Inga konstigheter utan äkthet. Som att andas frisk luft! Fint och balanserat!
2015-06-14

  Respons VIP
Det känns och låter som lycka att få vara på en plats där man kan växa som människa. Du kan känna dig lagom måcklig och bara koppla av!
2015-06-14

  Ronny Berk
så väl framfört, tankar om platsers vikt och värde !
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP