Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnostad


Enligt text TV så ska de finnas
En svensk kvinnostad i Norrland
Shakebao ska den heta
Ha 26 000 invånare, alla kvinnor
Och om en man ger sej dit så får han det besvärligt
Med de kvinnliga poliserna….

Det är en nyhet som man sprider i Kina
Tänk så märklig världen är
Lika märklig som….
”politiska påståenden” känns de som




Fri vers av LassO
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO