Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swinging babs


Alice Babs är och var en slags
Moralisk tuttinutt figur
Även om en del såg henne som bevis på
Moralens förfall
”de skulle levt idag”

Jag har dock alltid funderat över
Vad ”Swing it” magistern betydde
Tills jag fick veta vad ”swingers” är för nåt
Det krävs inte mycket för att förstå
Vad det var som magistern
”skulle swinga”
Usch så man rodnar när man tänker på saken…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger
Publicerad 2009-10-22 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO