Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomorrow



Tomorrow
I hope all my sorrow
Has went away
Tomorrow is it yesterday
Today

And tomorrow
I see things in a new way
Not like today
Tomorrow
It is my day
Tomorrow

I survive today
Tomorrow is my new life
And far away
I see today as it is
As yesterday….




Fri vers av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO