Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Van der Kwast




Christer van der Kwast


Vilken sopa

Vilken soppa

Man kanske inte kan säga att
Han är alldeles för Quick

För sitt eget och andras bästa




Fri vers av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-20 00:51



Bookmark and Share


  e-poeten
Fyndig och rolig!!!
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO