Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya gardiner

 

nya gardiner
för gamla fönster
men utsikten är oförändrad

insikten
är dock ny




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-09 22:15



Bookmark and Share


  Sturesdotter
klockren!
2009-10-10

    Tea Alex
Fantastiskt bra, mitt i prick! Och Larz kommentar måste jag också kommentera - hahahahaha! :D
2009-10-10

  Elaine.S VIP
Det här var en liten goding att läsa...
2009-10-10

  Eva Langrath VIP
insikt med humor
2009-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Good point!
Och det är ju ändå den sistnämnda sikten som är den primära.
(Sedan vill man ju ha rågsikt, men den har man en annan avsikt med. Siktkaka är inte heller dumt...Bakas i Sikt-tuna.)
2009-10-09

  peter markurth
ja denna var en liten pärla
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger