Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomhet

Kan inte leva....kan inte dö.
Kan inte svika ....alla som tror på mig.

Kan inte bli älskad....kan inte förstå.
Att du säger jag älskar dig....
menar du mig?

Kan inte sova..ångest,tungt i hjärtat
Kan inte vakna....vill bara sova bort smärtan.

Kan inte stanna....kan inte gå.
Kan inte vara...
Vara mig själv.




Fri vers av robertaflack
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robertaflack