Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frusen själ


isstatyn

När snön sakta dalar ner...
kallt som min frusna själ.

Allt jag jag gjorde var att var att älska dig....
Ingenting.... var nog för dig.

När snön sakta dalade ner....
stod jag kvar som en isstaty och kände ingenting mer.







Fri vers av robertaflack
Läst 290 gånger
Publicerad 2012-03-14 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robertaflack