Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kontroll


Jag är förvirrad

Jag kan inte andas..försöker komma över ytan. Varje gång jag får lite kraft trycker du tillbaka den. Jag är vacker när du vill och andra ser. Annars är det små små kommentarer som biter sig fast under huden. Du vill ha sex men inte jag. Men Du tafsar på mig tills du får som du vill. Jag är inte din ägodel, men det känns så.




Fri vers av robertaflack
Läst 182 gånger
Publicerad 2019-08-07 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robertaflack