Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek...vana eller likgiltighet


Hur ser du på kärlek

Trons makt har stor kraft...
bara du tror tillräckligt själv....
så kan du lura alla andra.

Bara du anpassar dig...
spelar snällt med i livets lotteri...
så låter du jokern vid din sida glatt vandra.

Dra ett djupt andetag och se dig omkring....
låt inte livet bara försvinna runt omkring.

Bestäm dig eller spela med och låt alla bara tro.
Men bestäm dig ...
annars får din själ aldrig ro.

Aldrig ...aldrig ro.




Fri vers av robertaflack
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-15 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robertaflack