Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oktober 2009


Tjoho era jävlar ropade hon

Och det dånar av tystnad

I dagens mörker

”Tjoho, era jävlar!”

 

Kaos, systra  mi

Åker bergochdalbana

Och skrattar åt de livrädda

Ungarna inne i spökhuset.

 

Och hon förförde den

Äkta makans make

Skrattade i hans orgasm

Och viskade om klamydia i hans öra.

 

Inte ens Ångest

Kan kväva hennes skriande

Eller skuggor över gator och torg

 

Hon, den samvetslösa maran

Så vacker, som ett skogsrå

Som inte ägs av världen

Hon ägs av

Mig…




Fri vers av Lindsy
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-10 05:34



Bookmark and Share


    mik mikelson
rolig text
2009-10-12

    Herr Ångest
Nope.. inte ens jag kan kontrollera den kraft som Kaos innebär..
;P
2009-10-10

  peter markurth
mycket bra språk, känsla...gillar
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy