Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro

Ro mig i land
I din vagga
Stryk bort vecket
i min panna

Ta mina armar som
längtar efter dina
Håll om
Viska i mitt öra
Att allt blir bra igen

Bara du vaggar
mig till sömns
Oronsmoln
lättar och försvinner
iväg
Om du låter dem

Bara jag hittar
tryggheten
tilliten

Så ro mig iväg
men bara på stilla vatten

Så lovar jag dig
Att vi skall hitta
en strand
Där jag kan
älska dig



Om du bara
låter mig










Fri vers av Andrum
Läst 456 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-10 14:26



Bookmark and Share


  Blåbäret
så längtansvacker och sökande
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum