Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner mig så glad

För snart skall jag till mitt
barnbarn fara som två år
ska fylla och henne måste
man hylla

Jag känner mig upprymd
och glad tänk vad ett barn
kan göra en så glad för imorgon
kommer mormor farande med
sitt glada humör

Det var så länge sedan jag
längtade efter något roligt
så nu kommer det roliga
att få dig hylla på din två årsdag




Fri vers av Ann-christin
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-10 16:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Så underbart, ha det riktigt trevligt med ditt barnbarn
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin