Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen skiner

En härlig höstdag är det idag
frosten glittrar i gräset och
frasar så mysigt när man
går över dom färgrika löven

Jag älskar höstdagar när
solen skiner och få ta en
långsam och stilla promenad
gör susen för själen man
skingrar sina tankar så bra
för det får mig att må så bra




Fri vers av Ann-christin
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-21 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin