Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbigt år har det varit

Har varit i en djup svacka med mig själv
men har nästan rest mig upp igen
men det kommer gå långsamt

Men skam den som ger upp
det gör inte jag i första taget
har trott många om så gott
varit väldigt naiv

Men man lär sig av sina misstag
att man inte alltid kan lita på
alla som man trodde var ens
riktiga vänner

Men nu spottar jag i nävarna
och reser mig upp igen som
jag alltid gör men har svårt
att lära av mina misstag för
att jag är för snäll




Fri vers (Fri form) av Ann-christin
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-29 15:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Kramar till dig
2013-08-30

    ordskalv
Kärlek till dig.
2013-08-29

    ej medlem längre
Ja, jobbigt år har det varit här också.
Men ge aldrig upp det vackra inuti mot bitterheten.


2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin