Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har gått mera en ett år sedan jag skrev

Men nu har jag äntligen fått råd
att åter komma.

Har saknat att inte kunnat
skriva men ibland får man
backa undan och låta annat
gå före.

Men med ny tändning så
blir det mera skrivet igen
så välkomnar min gamla
och nya vänner för nu
är jag här igen




Fri vers av Ann-christin
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-29 13:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Välkommen tillbaka!
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin