Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

Solen skiner har varit på en
morgonpromenad med hunden
det börjar lukta höst ute

Idag mår jag ganska bra känner
mig lugn i själen har sovit en hel
natt det var länge sedan

Ja kanske finns det hopp
även för mig nu ska jag njuta
av lite morgon kaffe sedan
får vi se vad resten av dagen
har att erbjuda




Fri vers (Fri form) av Ann-christin
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-30 09:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter som du haft en fin morgon
så skönt för dig
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin