Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dotter och jag

Har inte haft så bra kontakt
men nu efter många många år
har vi funnit en balans som passar
oss båda

Vägen har varit lång att försöka
nå ut till min dotter äntligen har
det hänt de har tagit sjutton år

Vi har äntligen kunnat pratat ut
med varandra vi har varit med
om samma bakgrunder som
gjort det svårt att nå varandra

Men äntligen har hon sagt orden
jag vill höra jag älskar dig mamma
det har hon inte sagt sedan hon var
elva år

Må tro det känns i en mammas
hjärta jag älskar dig min dotter
tack för att du gav mig en ny chans




Bunden vers av Ann-christin
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-07 14:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat
jag är så glad för din skull
2013-10-07

  Nina Nightwish
Vad fint. Lycka till med det nya :)
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin