Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sopor ska sorteras bort




Så kom DU slutligen, sa:
\"Sagoprinsessa så snygg\"

Och jag blev:
Snygg. Sensuell. Sexig.
Suktande. Suckande.
Snäll och syndig och sprallig.
Sagolik. Skimrande.

SEDD - av dig - SALIG

Sen stack DU, självupptagna svin.

Jag stannade kvar i skuggan.
Sorgsen. Sårad. Svag.
Skadad. Svartsjuk.
Spolad. Själslös. Skrotad.

Skändad i sinnet.


~ ~ ~ ~ ~


Sparkade sönder självömkan

Skapade självbevarelsedrift

Sanerade mitt sinne

Sanktionerade svartsyntheten

Sköljde skärsåren i sprit och
skålade i skumpa

Stupade sen i stärkande sömn

SOPOR SKA SORTERAS BORT

Stark och stolt skrattade jag
till min spegelbild

Sen kom DU
Svamlande stod du i strålkastarljuset
sa: - \"Snälla, söta ....\"

\"Stick!\" - sa jag - \"sagoprinsessan är slaktad
JAG är skapelsen av ditt svek!\"





Fri vers av sistermoon
Läst 635 gånger
Publicerad 2005-10-14 22:14



Bookmark and Share


    Harry Schönhaar
Snygg alliteration. Budskapet går fram.
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon