Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt är sagt

 

när allt är sagt
vad har jag kvar
förutom skammen

allt kan jag ge ut
guldet
kärleksorden
värme har jag nog att ge
och glädje sorg och smärta
metaforer
så kallade bekännelser om någon vill
viss klokskap som jag samlat
korn av vänskap
och en hoper ord men

när allt är sagt
blir jag vid kärnan
stum

min skam
konsoliderar jaget
den stannar här hos mig

där inne
är jag ensam

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-11 02:13



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Aj, som den... den existensiella ensamheten i en liten ask, till sist är vi alltid det, lika ensamma allihop!
2009-10-13

  Larz Gustafsson VIP
Det är just detta som vissa inte förstår.
En del av det vi skildrar representerar inga idealtillstånd.
Om jag t ex skriver om mina nederlag i min kamp mot köttets begärelser eller annat stämplas jag omedelbart som en liderlig sälle och självutnämnda biskopar frånkänner mig rätten att kalla mig frälst.
Men varför skulle jag inte spela med öppna kort och vara ärlig?
Detta är ingen teater SOM I KYRKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-10-11

  peter markurth
stark klockrent avslut
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger