Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
meningen med livet


alkolism

nån snubbe i vit rock
lär ha kommit på
att råttor med taskig barndom
dricker mer sprit

om man bodde i en bur
i ett laboratorium
med vita rocktyper
med glasögon

hade tillgång till sprit
nog fan skulle man dricka
det behöver man inte vara
råtta för




Fri vers av tom boreland
Läst 621 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-10-11 12:30

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Miss Mod
Härligt.
2009-11-01

  Kim VIP
Ha ha ja kanske det! De trampar också tills de dör när de har elektrod kopplat till njutningscentrat! Så de är kanske mkt släkt med oss...
2009-10-19

  e-poeten
Härlig!!!
2009-10-19

  anits VIP
härlig text, får även mig att le
2009-10-12

  Blåbäret
eller hur!
2009-10-11

  Ingela Svenson VIP
Fyndigt och sant!
2009-10-11

  Lindalou
Oerhört fyndig och rolig text.
2009-10-11

  Njord
Härligt! Skrattar gott!
2009-10-11

  peter markurth
mkt bra metafor
2009-10-11

  thyra
Tack för gott skratt! :)
2009-10-11

  Catharina Edin VIP
Borde överhuvudtaget vara förbjudet med djurförsök. Stackars råtta. Som blir alkis på kuppen också, helt i onödan -
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland