Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för en kort stund


ett ögonblick

min längtan
efter värme
efter beröring

stiger genom kroppen
det söndervärkta
underlivet
trycker

tittar ut genom fönstret
grått småregn

lägger fantasier
och drömmar
åt sidan

hugga tändved
tända i spisen
verklighet




Fri vers av tom boreland
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-14 11:51

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  tom boreland
och spisen ryker in ,tuff vinter
2022-02-15

  anits VIP
Du skriver som jag känner många gånger tyvärr har jag ingen spis att tända i
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland