Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vinterorron


och stjärnorna blinkar

det knarrar
under trätofflorna
frosten biter
ficklampssken
över staplad sommarvärme

fyller vedpannan
efter en stund
'minner värmeelementen
om sommaren




Fri vers av tom boreland
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-13 07:16

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland