Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke, ord och handling

Tanken? Låt den flöda!
Orden? Kan ge föda!
Handling? Inte döda!
Sedan? Mera möda!




Fri vers av erkki
Läst 423 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-11 12:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att mödosamt leva in tillvaron i olika sammanhang kan ge en ire glöd till att verka där handling går hand i hand med tanken - helt tanklöst
2009-10-13

    Bodil Sandberg
Underbart ordat och rimmat! - varm applåd!
2009-10-13

  walborg
Roligt poetat käre vän!!
2009-10-13

  Berit Robin Lagerholm VIP
Få rader med stort innehåll.
Skapar vårgor.
Fin den här.
2009-10-11

    ej medlem längre
Ja vad kommer efter tanke, ord och handling? tydlingen ingen vila... allt börjar om på nytt. En filosofisk text
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki