Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagskväll

 

 

lördagskväll på landet

vingslagen från två kråkor

bryter tystnaden




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-11 12:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah, de två kråkorna ... de får denna text att nudda vid det eviga. Som en riktig haiku ska, tycker jag.
2009-10-15

  erkki
Jag har lätt att se detta framför mig. Stämningsfultl!
2009-10-14

  Catharina Edin VIP
Väldigt fin och stämningsfull haiku - jag förflyttades genast till Kusån!
2009-10-14

  Stefan Höglund
Tycker om dikter med få ord som kan skapa bilder, men kanske är det för att jag är ifrån landet?
2009-10-11

    ej medlem längre
Lugnet på landet ... fin!
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin