Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjukan

 

slätrakad och bleksiktig
slingrar avundsjukan
knapp överlevare i regnsur mark
som kvickrot
anonym
och under jord förökad
alltid redo att ta stryptag
på en uppstickare
impediment
är avundsjukans jordmån
aldrig mångfalds bördighet




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 257 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-11 15:49



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Superbt!!!Applåder!!!
2009-10-13

  Berit Robin Lagerholm VIP
Sista raderna understryker en mycket bra dikt.
2009-10-11

  Björn Karlsson
Stor applåd
2009-10-11

  aol
så kärnfull sann dikt så ruggigt kraftfull bravo Måna
2009-10-11

  Svart svan
Bra beskrivning...
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger