Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev för dig

Samlar fokus
på det inre
känner värme och vågor

Se mig
hör mig
den jag är
inte vad du förväntar dig

Måla av hjärtats lust
sjung till melodin i dig
lyssna på det du vill höra
det du vet stämmer

Stäng ute lögner
och andras goda råd
som bara är för deras nöje
och nytta

Din röst ska ljuda
i evighet




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-11 16:28



Bookmark and Share


  aol
näst sista versen suverän stark ja hela skriften
2009-10-11

  thyra
Kloka uppmanande ord! Fint!
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen