Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det som vi alla behöver


en känsla....

Kan du tänka dig känslan av att vara någon riktigt nära?

se djupt i ögonen och bli kvar där, i ögonen, länge, länge
Ögonen, de ögonen som är så vackra, så oundvikliga

håll handen, handen som känns betryggande, stark och vänlig
den som du sedan aldrig vill släppa

kryp nära intill, känn värmen ifrån andetagen
värmen från kroppen, känn värmen från närheten

sätt dig i knät, låt dig omfamnas av armarna som vill omfamna dig
de som gör allt för att skydda dig
de armar som gör att du aldrig är rädd eller ängslig, aldrig mer

skratta, gråt och
anförtro dina känslor, öppna dig
dela med dig av din sorg, din glädje

beundra, bli beundrad och erkänn att du är älskad, att du älskar
uttala orden, varsamt, försiktigt, men ändå med bestämdhet
hör orden, spara dem

säg mig, hur känns den känslan?




Fri vers av Nems
Läst 1192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-03-10 19:56



Bookmark and Share


  Glensan
Vackert och känslofullt
2009-01-18

  wellness tina
kanslan ar den basta som finns.
tack igen
2008-08-11

    Fallingforyou
vilken känsla! wow, vackert, jättebra (:
2007-04-21

    Suicide
wow, mkt känsla och längtan, längtan efter att bli älskad...
Känner igen mig.
Undrar jag med om hur den känslan känns...
2007-03-25

    mrMister
jaa.. det kan jag. mm så vackert!!
2007-03-14

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vackert!
Något som verkligen berör!
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems