Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
analysera den som vill... eller kan...


spännande

Jag ser att det är spännande
fruktansvärt omtumlande spännande

det syns på glimten i ditt öga
den glittrande skimmrande glimten

snälla ta bort det spännande
jag mår dåligt av det
fruktansvärt omtumlande JÄVLIGT dåligt

ge mig en pose
ett smile
eller inte, det kanske är för spännande?

allt ni gör
gör mig skakig
mår jag dåligt eller bara konstigt?

så, sluta vara spännande och skona mig




Fri vers av Nems
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-01 21:53



Bookmark and Share


  soulmate_
det enda jag kan säga om jag har tolkat det rätt är förlåt.jag ska lägga ner om jag kan.jag blir tyvärr så jävla beroende av lite värme och lite låtsaskärlek att det blir svårt att sluta.förlåt.:´(
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems