Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

is

iskristaller iskristaller
stilla slår sig till ro
på räcket till tankarnas bro

solstrålar solstrålar
öppnar sakta mitt låsta jag
tinar det som gjorde mig svag






Fri vers av Nems
Läst 437 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-28 23:35



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
jättefin och stilla dikt.
:) kall men lugn.
2008-11-30

  Gunnar Norrman
Stilla, finstämd liten dikt. Jag hoppas att solen fortsätter att värma dig!
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems