Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö

snö på ett lutande tak
ett steg i snön på marken
ekande tomhet och knarrande viskning

barfota går jag mot undergångens vak
ristar mitt avtryck i barken
solnedgång med rödglödgad skiftning

en känsla fyller mig med blodsmak
blickar ut mot ödemarken
ser ner mot isens bristning




Fri vers av Nems
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-27 22:26



Bookmark and Share


  Gunnar Norrman
Vackert, poetiskt och vemodigt. Du kan måla med ord!
2008-12-29

  soulmate_
så...jävla....amazing.oh my.jag är...stum.shit pommes frites.<3
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems