Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland mår man bara piss


en tår

snälla säg inget
varför skulle jag vilja veta mera?
veta mera om era
små upptåg?

låt mig sitta här o tycka att livet är dött
för, vad är väll en stund med er?
en stund med er som jag aldrig ser
någonsin igen?

krama om mig och säg att jag är vacker
det kanske är det jag behöver?
behöver innan det här året är över
hur ska det sluta?

så liten så ensam
ett anfall sköljer över mig
ett anfall som gör mig känslosam




Fri vers av Nems
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-20 22:41



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Fin melodi och känsla i orden, som sätter ord på det osäkra i förändringens tider...aplåder!
2009-01-13

  Gunnar Norrman
Här kommer en bamsekram från mig till dig! Att Du är vacker, kan jag se, men det är din inre sida, som betyder mest. Du är en pärla*****
2008-12-23

  soulmate_
du är inte ensam.<3
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems