Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

total

total. utlämnad, utelåst,utfryst.
Är jag? total. vem är total?
Du, jag? tillsammans. totala.
utpräglade, utsedda, utplacerade.
är vi? fantastiska. Drömmens vingar är fantastiska. Livets verklighet, fantastisk.

Drabbad. insett, inskränkthet, instabilitet.
Har jag? drabbats. Liksom du.
Du gör mig. Hopplöst drabbad.
intensitet, innandöme, intension.
Du ger mig. Endast drabbad.
Varför? Hur drabbad? Är du?

Smärtsamt. Insolent, intolerabel, inställsam.
Är du? smärtsam.
Allena i min värld går du. Smärtsamt.
Insurrektion skall råda. Smärtsamt ingraverad är jag.

imorgon skall dagen vakna, utsövd.




Fri vers av Nems
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-24 23:13



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Intensiv drabbning, energin är fångad i orden, applåder!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems