Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glitter

Glitter och bubblande lycka!
allt som i ett moln av den vackraste färgen, ett grönt, av rus
ett rus av tankar som drar mig iväg
någon annanstans där magen fylls av citronfjärilar

har du sett den platsen?

en underbar plats där inget kan hindra mig från
...

jag går åter in för landning.




Fri vers av Nems
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-09 20:55



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbart med egna glitterplatser, jag har flera såna platser i mitt inre, där trivs jag, denna är glad och go!
2009-01-13

  Gunnar Norrman
Vilken känsla du skriver med! Plötsligt är det sommar igen mitt i vintern! Härligt!
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems